İletişim Bilgileri

icon_widget_image Pazartesi-Cumartesi: 9:00 - 5.00; Pazar : Kapalı icon_widget_image ZİYA GÖKALP MAH. SÜLEYMAN DEMİREL BLV. THE OFFICE NO: 7 E İÇ KAPI NO: 106 BAŞAKŞEHİR/ İSTANBUL icon_widget_image + 90 212 234 54 61 + 90 532 290 80 52 icon_widget_image info@turkishtowercranes.com
Detaylar

Şirketimiz Hakkında

Turkish Tower Cranes olarak kule vinç sektöründe öncü bir firmadır. Üç şirketin birleşmesiyle oluşan güçlü yapımızla, satış, kiralama ve servis operasyonlarını kendi bünyemizde yönetebilme kapasitesine sahibiz. Günümüzde 150'den fazla kule vincin kiralama ve servis operasyonunu başarıyla yürütmekteyiz. Türkiyenin her yerine kiralama ve servis hizmeti vermekteyiz.

Detaylar

Vizyonumuz

Vizyonumuz, kule vinç sektöründe global bir marka olmak ve dünya çapında projelerde tercih edilen bir iş ortağı haline gelmektir. Teknolojiyi ve yenilikleri takip ederek, sürdürülebilir ve çevre dostu çözümler üretmeyi hedeflemekteyiz.

Detaylar

Misyonumuz

Misyonumuz, inşaat sektörünün ihtiyaçlarını karşılayacak yüksek kaliteli ve güvenilir kule vinç çözümleri sunarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sağlamaktır. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve sektörümüzde lider konumda kalmak için sürekli olarak yenilikçi çözümler geliştirmekteyiz.

Detaylar

Ekibimiz

Alanında uzman ve deneyimli ekibimiz, projelerinizin her aşamasında size destek olmak için burada. Satış, kiralama ve servis hizmetlerimizde en yüksek kaliteyi sağlamak için çalışıyoruz. Her bir ekip üyemiz, iş güvenliği ve müşteri memnuniyeti konularında titizlikle hareket etmektedir.